De fiscus denkt dat u op uw spaargeld zo een 5,6 procent maakt. Maar de rekenrente voor pensioenen is 0.

De boeren hadden gisteren 16-10-2019 een vreedzaam vrolijk boerenprotest met tienduizenden mensen en slechts een paar aanhoudingen voor het afsteken van vuurwerk. Turken en Koerden vechten een oorlog uit in Rotterdam waarbij politie gewonden vallen. Maar waar is het leger ingezet? Juist in den Haag bij het boerenprotest. Wel grappig dat mijn oma gelijk krijgt het leger wordt in Nederland alleen ingezet tegen de autochtone bevolking. Dan is het leger er wel. Migranten die met bootjes langs komen kunnen niet gestopt worden door de miljoenen kostende marine maar een paar trekkers wel.

Is het wantrouwen van de boeren terecht over de stikstofmetingen? Het antwoord is ja. Er moet beter onderzoek gedaan worden en vooral een betere onderbouwing komen die ook duidelijk is voor mensen die niet kritiekloos fan zijn. Daarnaast zijn de boeren de nieuwe vijand van het correcte denken, de gutmenschen geworden. Dus wordt er nu alles aan gedaan door msm om ze in het hokje van agressief of extreem rechts te plaatsen. Maar nu even een paar feiten: 'Van den Noort: met onzekerheidspercentages van 70 tot 100 procent dan ben je beleid aan het maken met een model waar het niet voor bedoeld is".

Aangifte tegen justitie in Sumo-zaak vanwege documentaire, De verdediging van de Sumo-verdachten gaat donderdag nogmaals proberen het strafproces te stoppen. Om te laten zien dat het de horeca-ondernemers ernst is, hebben de advocaten aangifte gedaan tegen de officier van justitie en een voormalig hoofdofficier. De Fiod en het OM zijn natuurlijk ook doorgeslagen in de jacht naar snel succes en publiciteit. Zij (de fiod en het om) vergeten dat juristerij een ambacht is wat het best kan worden uitgevoerd met beleid, rust en stilte. Ook is er aangifte gedaan ‘wegens schending van het ambtsgeheim’. ,,Er is vertrouwelijke informatie gedeeld met een televisieproducent die maandenlang mocht meelopen bij de Fiod. Het OM heeft daar toestemming voor verleend. Dat is bij wet verboden en kunnen we niet op hun beloop laten.’’ De aangifte tegen de officieren wordt behandeld door het landelijk parket, los van de lopende rechtszaak.  Nu zal het landelijk parket wel de boel in de rek gooien en er heel lang over gaan nadenken........doen ze meestal met moeilijke zaken

Uitgelicht

Olieprijzen in de min. En nu?